Skype

Skypade med en familj igår, det gick väl bra, hade dock inte så mycket att säga då det kom så plötsligt men annars tycker jag det gick bra.
Familjen hade tydligen ringt, det hade de också fast det hade blivit något konstigt med nummret. Mobilen visade att jag hade fått ett samtal från Österrike, vilket jag verkligen inte hade.

Så de hade skickat ett mejl och sagt att de hade ringt mig, så jag svarade och direkt när jag skickat iväg det så blippar det på skype, då lägger hon till mig och sedan ringer hon med en gång. Fick lite panik, var inte alls förberedd. Hon verkar ha brått med att hitta en bra au pair, hon har tydligen haft lite svårt med det. Hon är väl klart intresserad, men jag vet inte om det är 'min' familj. Dels så bor de runt new york, jag tvekar att jag skulle trivas där, det känns liksom inte som min area. Sen påminner hon mycket om vår amerikanska vän Sarah, vilket jag kan känna är lite jobbigt. De verkar helt klart snälla och så, men verkar inte hitta på alltför mycket.
Men sen har de ju världens gulligaste lilla 5-åring, en tjej är det, adopterad från Kina, hur gullig som helst!

Skickade iaf ett mejl till deras nuvarande au pair från tyskland, hade en del frågor till henne, så jag hoppas jag får svar snabbt.

Det är så typiskt att de ringde igår klockan 12 på kvällen/natten. Idag tänkte jag ju nämligen skicka in min ansökan till Cultural Care, så nu känns det knappt som nån idé längre, om man nu väljer denna familjen.

Men vi får se, det känns sådär 50-50 just nu...

RSS 2.0