Besviken

Buhuu, min familj tog bort mig idag! Fy vad besviken jag är! Ska ringa CC och fråga om de vet varför de tog bort mig, för de hade sagt att de var väldigt intresserade.

Jag tänker nu avslöja vilken familj det va som ville ha mig som au pair. Pappans namn var Stephen Belafonte och barnen hette Phoenix och Angel. Mamman fick jag reda på själv när jag sökte dessa namn på google. Det är Spice Girls stjärnan Melanie Brown!

Så ballt, jag har varit sååå nära att bli au pair åt min barndomsidol =) Jag tycker det är ashäftigt, haha!

Men men, nu blir det att vänta in nästa familj...tror det blir svårt att toppa denna familjen. Men jag får hoppas någon bra dyker upp snart, vill iväg ju!





Ånger...

Jag tyckte att familjen jag pratade med verkade helkonstig, de sa ingenting som avslöjade vilka de var eller något sånt. Jag tänkte och tänkte och beslutade mig ju för att tacka nej - vilket misstag!

Jag hade sökt på google efter pappan och fick resultat men eftersom det inte fanns någon mamma så kunde det verkligen inte vara han med tanke på vem det var. Men dan efter ångrade jag konstigt nog att jag tackat nej och jag tänkte att jag kunde söka på honom igen och med barnen den här gången. Det visade sig att det var de jag hade fått upp på google innan och jag blev helt förskräckt när jag såg detta! Fy vilka ångestkänslor! Jag fick panik och ringde med en gång till CC och frågade om de kunde lägga dit familjen igen, och inom en timme var de lyckligtvis tillbaka. Jag har nu försökt få kontakt med familjen igen och sagt att jag tackar ja och hoppas att även de fortfarande är intresserade.  Jag hoppas verkligen att de vill tacka ja, jag tror verkligen inte att jag kan få en mer passande familj!

Jag förstår att han inte ville berätta något om mamman eller familjen, eftersom jag fick reda på att de är kända så har jag full förståelse för det. Men jag tror definitivt att denna familjen och jag kan passa mycket bra ihop!

Så nu är det bara att ha tålamod och hoppas på ett Ja från deras sida!

Phonecall...

Igår ringde min familj, det var ett mycket konstigt samtal. Jag förstod ingenting...allt var bara lustigt. Jag trodde det var en ensamstående pappa men tydligen fanns det en mamma också. Han sa egentligen ingenting utan bara frågade om det var okej att jag kom och jobbade hos dem, sen ville han avsluta samtalet. Jag hejdade honom och ställde en del frågor där jag fick rätt korta svar. Jag frågade hur mitt schema skulle se ut och vad jag skulle göra. Han sa att hans assistent skulle köra barnen till skolan och jag kanske skulle hämta dem ibland. Sen skulle jag förmodligen ta hand om dem när de kom hem till de skulle gå och lägga sig. Jag fattade inte riktigt, han verkade inte direkt ha någon koll på det.

Nej, jag fick verkligen inte reda på någonting egentligen. Han verkade bara vara sån att "våra grannar har en au pair, kanske skulle jag skaffa en?". Det kändes som om han bara bad mig att packa väskan och komma dit så fort som möjligt och börja arbeta, sen kvittar det hur eller när jag kommer...så nej det kändes inte alls bra. Annars verkade det vara en bra familj i sig, två flickor på 10 och 2 + en vovve. Men nej, jag kände inte för det alls så idag tackade jag nej till dem.

Väntar otåligt...

Första familjen jag fick bodde i philadelphia och var judar, jag tackade nej till dem.
Fick en ny familj igår, en singelpappa med tre barn i Los Angeles, även han jude. Idag var jag inne och tittade och då var han inte kvar så då hade han tackat nej till mig.

Jag började matchas när skolan slutade och har bara matchats med två familjer än så länge, seeegt!

Ska bli intressant att se vilken familj som jag matchas med härnäst, kanske blir det tredje gången gillt?


RSS 2.0